Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

join the community

Onze tribe drijft en inspireert ons. Wil jij mee denken met collecties, de eerste zijn tot toegang en meer? Join <3

Artikel: Maak kennis met ‘No’ van NO_YA

lingerie small business

Maak kennis met ‘No’ van NO_YA

Hi! Ik ben Noëlle, ook wel bekend als het creatieve brein achter NO_YA, met andere woorden: Excel en ik zijn GEEN goede match. Maar tekenen tot middernacht (lees: vroege uurtjes in de ochtend) met een goede techno sessie op de achtergrond... YESSSS PLEASE!

Het doet me soms nog steeds hardop lachen als ik terugkijk op hoe ik hier beland ben. Ook al wist ik diep van binnen dat ik niet geschikt was voor lange studiedagen, heb ik het toch op de harde manier geleerd! Na mezelf te hebben gedwongen om alle droge informatie in mijn hoofd te stampen, talloze mental breakdowns en het afzeggen van alle sociale activiteiten om me te kunnen concentreren op mijn examenweken, waren lange studie-uren gewoon geen succes. Maar hé, er was niets mis met de motivatie! 

In mijn schooltijd (dit klinkt alsof ik nu heel oud ben haha...), werd ik altijd aangetrokken tot de creatieve kant van mode. Wat behoorlijk moeilijk was, aangezien mijn weken voor 80% gevuld waren met het bestuderen van boeken en het leren van droge stof op een business school... Ook al had mode nog steeds mijn interesse, het was overduidelijk dat ik niet bedoeld was om de hele dag vast te zitten achter een bureau en dat ik een meer creatieve uitdaging nodig had!

Dus zonder enige twijfel pakte ik mijn spullen in en liet ik Ya achter in het kleinste studentenstadje ooit en ging verder.

Het was ongeveer een jaar (en veel reizen en pogingen om te studeren) later dat ik mijn fulltime baan begon als creatieveling. Dit was niet in de mode, maar suprise, suprise... in de voedsel- en drankindustrie. (Ik loog niet toen ik zei dat eten op de tweede plaats komt in mijn leven... <3) Al snel besefte ik dat werken in Marketing & Branding echt iets voor mij was en dat leren door middel van ervaring veel beter bij me past!

Creative challenge – unlocked! FINALLY.

Hoewel de hele dag omringd zijn door foodies het beste was dat me ooit was overkomen, had ik nog steeds een passie voor mode en lingerie in het bijzonder. Ik heb altijd een bh-obsessie gehad en kon niet trotser zijn toen ik eindelijk mijn allereerste 75AA-cup bralette kocht. Het huis verlaten in een niet-bijpassende lingerie set? NEVER.

Naast mijn passie voor lingerie, wilde ik sinds jongs af aan ook altijd mijn eigen bedrijf opbouwen. Ya en ik maken nog steeds grappen dat de enige reden dat ik in eerste instantie naar een Business school ging, was om eigenlijk Ya te ontmoeten en onze toekomstige zakelijke plannen te delen. (thank you, universe!)

Ondernemerschap was het einddoel. Wat kan ik zeggen? Een traditionele en 9-tot-5-gebonden levensstijl is gewoon niets voor mij. Dit in combinatie met creativiteit; collecties ontwerpen, campagnes creëren en alles op het gebied van branding & marketing doen - terwijl je 'werkt' met je vriendin. DE DROOM.

En weet je wat? Ik geniet nu zelfs van volledige dagen achter een bureau zitten, en praten over budgetten meer dan OOIT. Wie had dat gedacht!

X No

Read more

lingerie start up small business

Maak kennis met de 'YA' van NO_YA

Ik ben Yanissa, de product- en financiële nerd binnen NO_YA, die nooit het huis verlaat zonder een laptop... oh, en een meetlint! Het is veilig om te zeggen dat ik eigenlijk geobsedeerd ben door a...

Meer informatie
Lingerie merken small business

Oh, Hi! Welcome Stunner

Wát een moment om bij stil te staan: onze allereerste blog. Wauw. Gelukkig zijn we niet geheel sprakeloos. (Ha, alsof dat ooit zou gebeuren...) Dus... waar zullen we beginnen? Misschien met een kor...

Meer informatie